Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (30 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Erepublic
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 531
  • Rejestracja sob, 04.07.09

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   lukchar  Napisano 24 grudzień 2009 - 13:58

Witam gra ktoś w Erepublik? Chodzi mi o internetową "symulację świata". Gram w to dopiero od kilku dni, mam 4 poziom pracuję w "Narodowa Zbrojownia", zarabiam najniższą krajową, ale niedługo zmieniam pracę na lepszą. Szkolę się w wojsku, od 5 poziomu będę uczestniczyć w bitwach. Polska w tej grze leje szkopów, już zabraliśmy im spory kawałek ziemi. Jeżeli ktoś forum gra w Erepublic to moglibyśmy stworzyć za jakiś czas jakąś partię, lub inny interes rozkręcić. Link do mojej postaci http://www.erepublik...profile/2361936

Użytkownik lukchar edytował ten post 29 grudzień 2009 - 20:45

"Pozwól mi nie mówić nic i tylko patrzeć
Zanim znów stracisz oddech, gdy światło zgaśnie"
0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1039
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Sensej  Napisano 25 grudzień 2009 - 01:13

Ja gram, zacząłem kilka dni temu i jestem na tym samym poziomie co ty. Dodałem cię do listy znajomych, nick LoveMaker ;> Musisz to chyba potwierdzić, nie wiem bo będziesz moim pierwszym kontaktem.

Gra w ciągu pierwszego tygodnia jest dość nudna bo nie można walczyć nawet, zobaczymy jak będzie dalej. W każdym razie jest to typ rozgrywki jakiego szukałem, wystarczy kilka minut dziennie żeby wszystko ogarnąć.

Jeżeli ktoś będzie chciał się zarejestrować to dobrze by było gdyby wszedł przez mój link referencyjny bo dostanę za to kasę kiedy postać osiągnie 6 lvl ;] Dla rejestrującego się to i tak wszystko jedno.

http://www.erepublik...errer/LoveMaker

lukchar podaj też swój link dla równowagi, jak ktoś będzie chciał to sobie wybierze kogo wspomóc albo będzie żydem i zarejestruje się ze strony głównej ;P
0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5475

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 25 grudzień 2009 - 01:16

To coś ala ogame? :>

0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1039

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Sensej  Napisano 25 grudzień 2009 - 02:19

Nie-e, ta gra zajmuje ci dosłownie kilka minut dziennie, nie więcej niż sprawdzenie maila. Nikt cię tutaj nie skroi podczas nieobecności, nie musisz wstawać w nocy jak w ogame. Zadania, które trzeba wykonać codziennie to praca, trening a po pierwszym tygodniu walka. Jak masz czas i chęci to możesz bawić się w zakładanie własnej firmy, gazety czy kandydowanie do kongresu albo na prezydenta. Jak ci dobrze pójdzie to możesz kierować całą polityką kraju i decydować kogo najeżdżać.
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 531

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   lukchar  Napisano 25 grudzień 2009 - 11:58

Sensej przyjąłem twoje zaproszenie.

Rejestrować, możecie się z linku http://www.erepublik...eferrer/lukchar

Użytkownik lukchar edytował ten post 25 grudzień 2009 - 12:08

0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1039

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Sensej  Napisano 26 grudzień 2009 - 02:14

Dzisiaj wskoczyłem na 5 lvl i mogłem nawet zrobić jedną walkę ;> Niestety było też głosowanie a dopiero od 6 lvl można brać w nim udział ;/

Chciałem jeszcze dodać, że osoba rejestrująca się z mojego linka http://www.erepublik...errer/LoveMaker która osiągnie 6 lvl dostanie połowę mojego bonusa.
0

• Play Hard Go Pro
  • Forum komputerowe
  • Postów 1479

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Factor  Napisano 26 grudzień 2009 - 11:30

Ale sobie nicka wymyśliłeś :P LoveMaker :D
Jam się regnoł z Twojego linka zobaczymy co ta gierka oferuje ;P Ale dopiero 2lvl mam :P
Intel Core i5-750 | MSI P55-GD65 | 2x2GB G.SKIL DDR3 1600 CL7 1.35V | 2x Gigabyte HD6950 1GB Windforce 3x
2x ST3500418AS 500GB SATA in RAID 0 | Samsung HD321KJ 320GB SATA | Samsung SH-S183L
C
orsair CMPSU-650TXEU | Lancool PC-K62 DragonLord Scythe Mugen II Rev.B | Logitech - X-230 / MX518
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 531

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   lukchar  Napisano 26 grudzień 2009 - 11:55

Ja jutro będę miał 5 poziom i będę mógł brać udział w walkach. Factor dodałem Cię do znajomych.
0

• Airborne Soldier
  • Forum komputerowe
  • Postów 142

#9 Użytkownik jest zalogowany   malyxxl  Napisano 27 grudzień 2009 - 12:21

Całkiem fajna gra, mam już 3lvl :D
0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1039

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Sensej  Napisano 27 grudzień 2009 - 13:11

Wyświetl postUżytkownik Factor dnia 26 grudzień 2009 - 11:30 napisał

Ale sobie nicka wymyśliłeś :P

Hehehe mój był już zajęty.

Właśnie przed chwilą zauważyłem, że mój pracodawca sam mi zmienił wypłatę z 1,01 PLN na 1,20 PLN! Doceniają mój wysiłek ;P

Jak ktoś dopiero zaczyna grę to niech pamięta, że na samym początku trzeba wziąć pracę Q1 bo w innym wypadku się zajedzie.

Malyxxl zaproś mnie do znajomych, nie mam twojego nicka w grze.

Użytkownik Sensej edytował ten post 27 grudzień 2009 - 13:12

0

• (30 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »