Mam ostatnio problem z komputerem, otóż podczas pogody takiej jak dzisiaj u mnie, tzn słońce świeci a po wyjsciu spod prysznica nie wiadomo czy to jeszcze woda została, czy już pot, zawiesza mi się, ale nie poprzez bluescreen czy coś, tylko po prostu, muzyka przestaje grać, ekran zamarza, na nic nie reaguje. Po restarcie zwykle zamarza na etapie flagi windowsa (7), albo zaraz po logowaniu. Trzeba poczekać kilkanaście minut żeby podział chwilę i znowu zwiecha.
Teraz sam się dziwie jakim cudem działa, ale mam problem np z płynnym odtwarzaniem filmów na yt (nie hd czy coś, zwykłych).

Powyżej zrobiłem zdjęcie jak się zawiesił, miałem everesta w tle. Temperatury są na prawde niskie, dysk kiedyś dochodził do 50, grafika co najmniej 60 pare, a procek jakieś 10 więcej spokojnie.
Teraz mam 46 na procku, 52 na grafice i 32 na dysku. Mam w obudowie 2x12cm z przodu, i jedno z tyłu, na procku jakiś starszy, miedziany pentagram.
Ktoś coś doradzi? W planach mam jakiegoś laptopa, ale jeszcze trochę mi brakuje, więc na razie to bym chciał uratować
[+] config w obrazku, po kliknięciu. dawno zrobiony, ale nic się nie zmieniło.
Użytkownik Quisto edytował ten post 16 sierpień 2010 - 13:22

Logowanie

"