Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale ten wydał mi się chyba najbardziej odpowiedni, w razie czego któryś z wyższych człeków na forum da to do odpowiedniego działu.
Zaczął mi szwankować komputer. Tzn. kiedy czasem wchodzę w "Mój komputer", jest pusto w oknie i tylko ruszająca się latarka na środku. I czasem komp zaczyna łapać zawiechę, czasem nie. Zdarzyło się dziś, że komp złapał zawiechę, postanowiłem się nie pierd*lić i walnąć reseta... Po naciśnięciu guzika na obudowie komputer zareagował dopiero po 2-3sekundach od wciśnięcia przycisku
Ogólnie to było widać za tymi "artefaktami" jak ładuje się windows (słabo, ale było widać). Wszystko się zalogowało itd. nawet było słychać jak skype się włącza
W środku nic nie parzy, oprócz oczywiście chipsetu płyty głównej (ale to było od zawsze). Temperatury w normie, procek podkręcony na 2,65GHz przy domyślnym napięciu - od półtora roku na takich ustawieniach już jest i nie stwarzał żadnych problemów. Zegary grafiki itp. nieruszane, tylko wymieniony wiatraczek, ale też nie było z tym jakichkolwiek problemów.
Więc... Co jest grane?
Użytkownik Rzeźnik edytował ten post 26 sierpień 2010 - 22:29

Logowanie