Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (7 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Foobar 2000 Pomoc, porady, screeny, etc
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5484
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 03 lipiec 2009 - 11:37

Linki:
* OFICJALNA STRONA PROGRAMU
* NIEOFICJALNE POLSKIE FORUM

Jakby ktoś miał jakieś problemy z tym programem to pisać, chętnie pomogę :)
Chwalcie się też tutaj swoimi cfgami, wrzucajcie skriny etc.

ja zacznę xD
Prosty przejrzysty, w sumie już od dawna siedzę na tym konfigu, tylko kolory zmieniam żeby do thema systemu pasowało

Dołączona grafika

Chętnie poczytam uwagi ^_^

0

• Bite my shiny metal ass!
  • Forum komputerowe
  • Postów 1214

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mdma  Napisano 03 lipiec 2009 - 13:38

Kiedyś z ciekawości zainstalowałem tego foobara, ale nie podpasował mi wygląd programu - wielkie okno na pół ekranu. Czy jest możliwość nałożenia jakiejś skórki żebym miał wygląd a'la Winamp ze skórką klasyczną?
0

• oc-averaged
  • Forum komputerowe
  • Postów 275

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Hawkeye  Napisano 03 lipiec 2009 - 14:25

Też kiedyś pobrałem foobara, próbowałem się nim pobawić z pomocą poradnika unba z sam-wiesz-forum.org ale uznałem, że i tak wolę winampa :P. Za dużo z tym cackania ;p.
When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story.
0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 8

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Qbus  Napisano 03 lipiec 2009 - 15:29

unb podzielisz się configiem?
DFI Infinity NF Ultra II-M2/G * Thermalright HR-05 | Athlon 64 X2 3800+ F3 @ 3,0Ghz 1,4V * AC Freezer 64 PRO | Radeon HD4850 | 2GB GoodramPRO @ 1200Mhz CL5 2,1V | Samsung 250GB | Chieftec GPS-450W | Audigy 2 ZS | Chieftec BA-01B-B-B
0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5484

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 03 lipiec 2009 - 15:41

Spoko... Wykonane na wersji foo 0.9.6.1.

@mdma, skórek nie ma, ale konfigi są. Dokładnie tak jak Winamp nie będzie wyglądał, ale coś ala winamp już tak.

0

• On ma KSZYSZ!
  • Forum komputerowe
  • Postów 993
  • Rejestracja czw, 11.06.09

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   BARTMAN  Napisano 03 lipiec 2009 - 15:45

Wyświetl postUżytkownik mdma dnia 3/07/2009, 14:38 napisał

Kiedyś z ciekawości zainstalowałem tego foobara, ale nie podpasował mi wygląd programu - wielkie okno na pół ekranu. Czy jest możliwość nałożenia jakiejś skórki żebym miał wygląd a'la Winamp ze skórką klasyczną?

miałem tak "kiedyś" tzn. podobnie , ale jakiś rok albo 2 lata używam Foobar'a , a to z tego prostego powodu że odpala się strasznie szybko, używam podstawowy widok z biblioteką i to wszystko, resampler + 24 bit odpalone i można sobie FLAC albo mpc elegancko słuchać. A skórki tak jak Unb napisał :]

BTW. twój konfig Unb działa z najnowszym 0968 ?
-naprawa napędu xbox360 (flash LT+, wyciąganie klucza napędu itp.) pisać na gg lub meil podany w profilu
-kod immobilisera z samochodów marki Opel, VW, Audi, Seat, Skoda. odczyt kodu SKC + kod IMMO PIN, korekta licznika itp. - zapytanie pisać na gg lub meil podany w profilu.
0

• Grafik Mastah
  • Forum komputerowe
  • Postów 422

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Asus  Napisano 03 lipiec 2009 - 15:48

Fantastyczny program, od zawsze go używam. Zacząłem, bo musiałem kiedyś zrezygnować z Winamp'a, ze względu na to, że przy starszych komputerach robił się "ciężki". Nie zmieniam na nic innego, bo od tego czasu bardzo mi przypasował, nie grzebię w configach itp., domyślny z drobną zmianą okien mi odpowiada.

Foobar może wyglądać o niebo lepiej od Winampa, wystarczy spojrzeć na Forum, ale niestety tymczasowo niedostępne.

Użytkownik Asus edytował ten post 03 lipiec 2009 - 15:50

AMD Phenom II X2 555 @ X4 @3.6GHz 1.4V / Asus M4A78-E / 4x2GB Patriot Viper 800MHz cl4
Radeon HD 3300 / Samsung SpinPoint F3 2x 500GB Raid 1
Chieftec GPS-450W / Creative Sound Blaster Audigy 4

Dołączona grafika
0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5484

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 03 lipiec 2009 - 16:43

Asus jak niedostępne? :> mówisz o foobar2000.pl czy hydrogenaudo? :> Pierwsze działa, drugiego nie chce mi się sprawdzać ^_^

BART, nie wiem czy działa, powinien działać jak wtyczki które są potrzebne będą działać...
Zaraz je spiszę i wrzucę z linkami:
foo_uie_vis_peakmeter_spectrum_0_2_0_0.zip
foo_uie_queuemanager_0.2.3.zip
foo_uie_console
i oczywiście najważniejsza:
Columns UI 0.3.6.1

0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1039

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Sensej  Napisano 03 lipiec 2009 - 17:09

Z ciekawości zainstalowałem przed chwilką standardową wersję i już mi się spodobała bardziej niż Winamp. Ten odtwarzacz jest zdecydowanie bardziej czytelny, można się łatwiej połapać w tym bałaganie, który mam w katalogu z muzyką ;] Zobaczymy jakie będą dalsze spostrzeżenia z użytkowania.
0

• Bite my shiny metal ass!
  • Forum komputerowe
  • Postów 1214

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   mdma  Napisano 03 lipiec 2009 - 17:15

Też zainstalowałem przed chwilą i już mnie wkurza to wielkie okno :P Da mi ktoś link do jakiegośkonfigu a' la Winamp ?
0

• (7 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »