Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Poszukiwanie fajnej gry
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5484
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 25 grudzień 2010 - 19:26

Faktycznie ten overloard to jakaś kicha...

W takim razie trzeba się zainteresować tym two worlds2 ^_^

0

• oc-freshman
  • Forum komputerowe
  • Postów 10
  • Rejestracja pon, 05.09.11

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   pawel21  Napisano 06 wrzesień 2011 - 09:43

Polecam Drakan order of the flame. Dość stara gierka typu tpp ale wciąż grywalna.
0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5484

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 30 wrzesień 2011 - 18:39

Grałem w Two Worlds II i gra jest na prawdę zajebista, ostatnio wyszedł (albo na dniach) ma wyjść dodatek coś o piratach, też będzie ciekawie.

Dzisiaj zaopatrzyłem się w grę PAM, pogram w najbliższym czasie i zobaczymy czy warte swojej jakby nie było niewysokiej ceny, a zabawa zapowiada się na prawdę przednia, szkoda tylko że (chyba) nie posiada split-screen, bo wtedy zabawa byłaby jeszcze przedniejsza... Beczułka piwa, czipsy, znajomi i młócimy się ile wlezie :gamer4: :gamer4:

Gra Post Apocalyptic Mayhem mimo wrażenia zajebistości okazała się totalnym niewypałem:

1. Brak możliwości grania w multi, tzn wszelkie dostępne w necie mecze są, no właśnie, niedostępne nie wiedzieć czemu.
2. Rozgrywka jest denna, można wysunąć się na prowadzenie nawet o pół okrążenia, ale wystarczy jeden kamyczek nie tam gdzie powinien być i już auto się przewraca wywraca i zanim się zbierze cała zgraja nas dogania i rzuca się z całym arsenałem własnie na nas. Nawet grafika nie powala.

0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5
  • Rejestracja śro, 02.11.11

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   volta  Napisano 24 listopad 2011 - 05:42

Ja tam bardzo polecam dead space 1 i 2 jeżeli ktoś lubi horror shootery to z pewnością dobry tytuł
0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1508

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   4Life  Napisano 24 listopad 2011 - 06:27

Unb, jak wkręcił cie klimat ME2 to polecam deus ex bunt ludzkości ;] szczególnie w wersji pl :P
Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe. Twoim celem musi być zdobycie wszystkiego bez zniszczenia czegokolwiek. Zwyciężają ci, którzy wiedzą, kiedy walczyć, a kiedy nie.
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2