Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Darmowe MMORPG
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 568
  • Rejestracja czw, 16.12.10

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   labik  Napisano 13 marzec 2011 - 21:26

Nie podoba mi sie ten Vindictus. Samo podnoszenie i walka przedmiotami z ziemi skresla dla mnie te gre. A co z super mega mieczem na +10 ktorym bys sie chwalil na serwerze i ktory ci powieksza e-penisa o +5cm? ;)

Ja tam walcze zeby Azure zrobilo nowy serwer do L2. Jedyne miejsce w ktorym L2 cos dla mnie znaczylo :)
http://forums.azureg...ead.php?t=49027

Użytkownik labik edytował ten post 13 marzec 2011 - 21:28

CPU: Q6600 @In Progress
MoBo: Asus P5Q-E
RAM: DDR2 G.Skill Pi Black @In Progress
GPU: PNY GeForce GTX460 1GB @In Progress
HDD: Samsung HD103SJ
PWR: Corsair TX650W
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 531
  • Rejestracja sob, 04.07.09

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   lukchar  Napisano 13 marzec 2011 - 22:55

Sprawdź Runescape.
"Pozwól mi nie mówić nic i tylko patrzeć
Zanim znów stracisz oddech, gdy światło zgaśnie"
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 385
  • Rejestracja śro, 10.06.09

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   landrYn  Napisano 13 marzec 2011 - 23:25

L2 zdziwaczało. Ostatnia dobra kronika to C5. Podzielam twój sentyment Labik :>
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 568

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   labik  Napisano 13 marzec 2011 - 23:38

No i Azure to wlasnie C5. Gralem na Gracii ale to jeden wielki syf jak dla mnie, zrobili z L2 pokemony.
Ehh, piekne czasy.
Dołączona grafika
0

• oc-averaged
  • Forum komputerowe
  • Postów 127
  • Rejestracja pią, 12.06.09

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Gocek  Napisano 14 marzec 2011 - 00:24

Ja też mam bardzo miłe wspomnienia związane z L2. Pamiętam jak z kolegą spoilowaliśmy EWB, on swoim spell singerem, a ja spoilem, godzina 3.30 i rozmowa "lecimy do końca moich soul shotów, bo dobrze spoil wchodzi" i jeszcze się z godzinkę, półtorej tłukło :D
"kto grubo idzie ten jebnąć musi"
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 568

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   labik  Napisano 14 marzec 2011 - 00:56

Wyświetl postUżytkownik Gocek dnia 14 marzec 2011 - 00:24 napisał

Ja też mam bardzo miłe wspomnienia związane z L2. Pamiętam jak z kolegą spoilowaliśmy EWB, on swoim spell singerem, a ja spoilem, godzina 3.30 i rozmowa "lecimy do końca moich soul shotów, bo dobrze spoil wchodzi" i jeszcze się z godzinkę, półtorej tłukło :D

Haha, tez mam takie. Tylko ze znajac zycie to sie mialo skonczyc grac jak szoty wyszly a zawsze wychodzilo na to ze do miasta po szoty i jazda do rana :D Po kilkunastu godz gry non stop sie ustawialo sklepik w miescie i do luzeczka. Wstawales i od razu do kompa look czy cos sie sprzedalo, restock i przygoda zaczyna sie na nowo.. :D W szkole z kumplami nie mielismy innych tematow jak L2. Ja tak stracilem rok z zycia ale milo wspominam, piekne czasy :)

Użytkownik labik edytował ten post 14 marzec 2011 - 00:57

0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5487
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 14 marzec 2011 - 09:01

L2 to porażka... typowe dla takiech no-life-ów którzy powiększają swoje e-penisy super wypasionym eqp swojej seksownej elfki.

No offence ;p

0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1039
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Sensej  Napisano 14 marzec 2011 - 10:14

Ja też bardzo miło wspominam L2 tylko te kilka lat temu. Ciężko policzyć zarwane noce i stracone godziny a raczej miesiące. Prawdę mówiąc to jest to jedyna gra, która mnie wciągnęła i dzięki której miałem tyle zabawy w życiu. Byłem na tylu serwerach, łącznie z retailem, że nawet nie jestem ich wszystkich w stanie policzyć. Co było najlepsze w L2 to szło się zawsze ze znajomymi albo przynajmniej z bratem i w czasie ekspienia albo pvp można sobie było zawsze pogadać. Dla mnie L2 to wzór i nic jej nie pobije. Nie chodzi w ogóle o grafikę a wyłącznie o system rozgrywek i to jak był stworzony ten wielki w chu... świat.

Nie wiem czy mógłbym się nazwać no-lifem bo wtedy znajdowałem czas na wszystko, naukę, picie i granie często na kacu. Teraz w ogóle nie gram w L2 i prowadzę życie raczej nie mające nic wspólnego z terminem no-life ;> Gdyby jednak znalazł się jakiś fajny serwer L2, jak za dawnych lat, to z chęcią bym pozarywał nocki bo to naprawdę rewelacyjna gra. Oczywiście jednak unb masz rację pisząc, że niektórzy to w ogóle nawet z domu nie wychodzą i to jest złe. Tak jeszcze na marginesie raz z bratem na retailu graliśmy na zmianę chyba ponad dobę non stop ekspiąc z full party, ktoś przebije? ;P

Wniosek jest taki, że znajdzie się czas na wszystko - ja teraz brak grania nadrabiam oglądaniem filmów bo codziennie też wychodzić na jakiś balet się nie da. Czy to ze względu na finanse czy własne zdrowie i chęć dbania o wątrobę.

Użytkownik Sensej edytował ten post 14 marzec 2011 - 10:15

0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 531
  • Rejestracja sob, 04.07.09

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   lukchar  Napisano 14 marzec 2011 - 10:39

Ja w L2 nigdy nie zgrałem. Dużo grałem w WoW'a ale to stare dzieje. Może parę razy zdarzyło mi się raidować do 3 w nocy, ale zawsze znajdowałem czas na inne rzeczy, więc za no-lifera nigdy się nie uważałem.
"Pozwól mi nie mówić nic i tylko patrzeć
Zanim znów stracisz oddech, gdy światło zgaśnie"
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 385
  • Rejestracja śro, 10.06.09

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   landrYn  Napisano 14 marzec 2011 - 12:48

Ja farmiłem równo. W liceum jak serwer na którym grałem zamknęło FBI to poczułem pustkę :D
0

• (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4