Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (3 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Zasilacz OCZ fatal1ity 550W
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-rookie
  • Forum komputerowe
  • Postów 71
  • Rejestracja śro, 30.03.11

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Farelli  Napisano 30 marzec 2011 - 22:43

Co do samej firmy to wiem że produkują dobre zasilacze. Dałeś mi trochę do myślenia z tym zasilaczem. Jutro może skocze do sklepu zobaczyć czy mają któryś z tych zasilaczy wezmę ten który będą mieli w magazynie.

Wybrałem jednak zasilacz OCZ fatal1ity 550W za 255 zł z gwarancją na 3lata, chieftec był z gwarancją na 2 lata i z Cena 324 zł .

Użytkownik Farelli edytował ten post 31 marzec 2011 - 20:08

0

• (3 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3