Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
Strona 1 z 1

Problem
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-freshman
  • Forum komputerowe
  • Postów 32
  • Rejestracja nie, 13.03.11

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mLodY  Napisano 28 kwiecień 2011 - 23:31

Witam mój znajomy ma mały problem dzisiaj zainstalował windowsa 7 i nie ma głosu i nic nie słyszy nie wiem w czym jest problem w opcjach dźwięku jest tylko Cyfrowe urządzenie audio (S/PDIF) a u siebie jak sprawdzam to mam to samo lecz także mam Głośniki, Słuchawki, AMD HDMI Output prosi bym o szybka odpowiedz.

Naprawione :)
0

• oc-experienced
  • Forum komputerowe
  • Postów 572
  • Rejestracja czw, 16.12.10

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   labik  Napisano 29 kwiecień 2011 - 01:03

Win7 raczej ma jakies 98% sterownikow do dzwiekowek, chyba ze zainstalowal jakas okrojona wersje. Sprobuj odpalic jakas .mp3 w media playerze albo winampie i jesli wyswietli ci sie komunikat z brakiem czegos tam to znaczy ze stery sa wylaczone badz niezainstalowane. Tak btw to co to za karta dzwiekowa/plyta glowna?

EDIT: Nie zauwazylem ze juz fix'd.

Użytkownik labik edytował ten post 29 kwiecień 2011 - 01:03

CPU: Q6600 @In Progress
MoBo: Asus P5Q-E
RAM: DDR2 G.Skill Pi Black @In Progress
GPU: PNY GeForce GTX460 1GB @In Progress
HDD: Samsung HD103SJ
PWR: Corsair TX650W
0

Strona 1 z 1