Potrzebuję programu, który wyświetli mi na jakim kanale chodzą sieci Wi-Fi w moim zasięgu.
Strona 1 z 1
Program do sprawdzania kanału Wi-Fi
Napisano 18 lipiec 2011 - 18:28
A jak się tego używa?
Na dole wywala mi komunikat "Odmowa dostępu".
[+]
Dobra uruchomiłem raz jeszcze jako admin i teraz wywala mi komunikat "No APs active". O co common?
[+]
Dobra uruchomiłem raz jeszcze jako admin i teraz wywala mi komunikat "No APs active". O co common?
Użytkownik mdma edytował ten post 18 lipiec 2011 - 18:33
Napisano 19 lipiec 2011 - 08:26
To komunikat że nie ma aktywnych sieci w zasięgu karty, ewentualnie nie wykrywa twojej karty sieciowej poprawnie. Jeżeli twój router jest kompatybilny z dd-wrt lub Tomato firmware, wystarczy wgrać firmware (bazuje na linuxie 2.4 i 2.6) po czym taki skaner (nawet w 3D) jest wbudowany w sam router który ma znacznie większy zasięg niż karta wifi
p.s. www.dd-wrt.com tutaj szukaj w router database swojego routera ;]
p.s. www.dd-wrt.com tutaj szukaj w router database swojego routera ;]
Użytkownik BARTMAN edytował ten post 19 lipiec 2011 - 08:27
-naprawa napędu xbox360 (flash LT+, wyciąganie klucza napędu itp.) pisać na gg lub meil podany w profilu
-kod immobilisera z samochodów marki Opel, VW, Audi, Seat, Skoda. odczyt kodu SKC + kod IMMO PIN, korekta licznika itp. - zapytanie pisać na gg lub meil podany w profilu.
-kod immobilisera z samochodów marki Opel, VW, Audi, Seat, Skoda. odczyt kodu SKC + kod IMMO PIN, korekta licznika itp. - zapytanie pisać na gg lub meil podany w profilu.
Napisano 20 lipiec 2011 - 10:05
Dziwne bo w menadżerze sieci w Windows wyświetla mi inne AP. Popróbuję z tym jeszcze. A co do routera to niestety nie obsługuje Tomato
już kiedyś chciałem się tym pobawić.
Strona 1 z 1

Logowanie