Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
Strona 1 z 1

Android pytania i odpowiedzi :)
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5489
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 24 sierpień 2011 - 10:27

W sumie nie wiem czy to tutaj pasuje czy bardziej do urządzeń przenośnych...

Mam w andku (Galaxy Ace) taki bajer jak Social Hub, myślałem że to będzie fajny bajer widząc filmiki na YT, tyle że jest małe ale... mam tam tylko link do SMS-ów, nie mam do inbox-u gmaila który mam podpięty pod komórkę... ktoś wie czemu? :(

0

• oc-averaged
  • Forum komputerowe
  • Postów 202
  • Rejestracja wto, 30.06.09

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Majkel  Napisano 28 sierpień 2011 - 08:47

Może gmail nie wpisuje się w ten Social Hub? Zapewne tylko autorska aplikacja Samsunga do obsługi poczty (ze sprawdzaniem zawartości skrzynki co zadany czas, zamiast oszczędniejszego trybu push jak w gmailu) wpada do tej skrzynki

"I wish you well... and that you're burning there in hell"
0

Strona 1 z 1