Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
Strona 1 z 1

BOINC Manager
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5490
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#1 Użytkownik jest zalogowany   unbreak  Napisano 10 październik 2011 - 10:16

Hej,
mam takie pytanie, czy jak zostawię zainstalowane i skonfigurowanego pod moje konto BOINC-a na komputerze do którego nie będę miał dostęp, a ktoś będzie sobie na nim siedział, to ta osoba może mi coś zrobić z kontem? Czy poprzez samego menagera można coś zmienić, ustawić / usunąć? xD

0

• Bite my shiny metal ass!
  • Forum komputerowe
  • Postów 1214

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mdma  Napisano 10 październik 2011 - 10:55

Może np. wyłączyć ściąganie pakietów itp. Większość ustawień konfigurujesz na stronie projektu. Inne można zmienić z poziomu samego programu. Proponuję zainstalować program i ukryć ikonkę.
0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5490

#3 Użytkownik jest zalogowany   unbreak  Napisano 10 październik 2011 - 11:39

Okej, może wyłączyć ściąganie pakietów, ale tylko w danym kompie, chodzi mi o to czy jest jakieś ryzyko zostawiać bez nadzoru takiego Managera... Z tym kompem niech sobie robi co chce...

0

• Bite my shiny metal ass!
  • Forum komputerowe
  • Postów 1214

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   mdma  Napisano 10 październik 2011 - 12:49

Wydaje mi się, że jak ktoś odpala stronę projektu (czyli tam gdzie się ustawia inne rzeczy) poprzez BOINC to automatycznie loguje użytkownika, więc można namieszać. Ale nie jestem pewien czy tak jest. Wyloguj się ze strony i połącz za pomocą BOINC to będziesz wiedział.
0

• Play Hard Go Pro
  • Forum komputerowe
  • Postów 1479

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Factor  Napisano 10 październik 2011 - 12:52

Nie zaloguje się automatycznie tylko właśnie poprosi o hasło no chyba, że w przeglądarce je zapamiętałeś ;). Z klienta nie widziałem nigdzie możliwości aby można było coś namieszać. Co najwyżej w samym kliencie na danym komputerze.
Intel Core i5-750 | MSI P55-GD65 | 2x2GB G.SKIL DDR3 1600 CL7 1.35V | 2x Gigabyte HD6950 1GB Windforce 3x
2x ST3500418AS 500GB SATA in RAID 0 | Samsung HD321KJ 320GB SATA | Samsung SH-S183L
C
orsair CMPSU-650TXEU | Lancool PC-K62 DragonLord Scythe Mugen II Rev.B | Logitech - X-230 / MX518
0

Strona 1 z 1