Witam nie wiem czy w dobrym dziale pisze lecz mam problem.
Mam zainstalowanego CoD 4 i chciałbym zrobiic reinstalacje systemu poniewaz mam lekki syf na komputerze. I czy jezeli zrobie reinstalacje systemu to gra ulegnie "zniszczeniu" mianowicie chodzi mi o poziom w multiplayer napracowałem sie troszke na nim i nie chcial bym jego stracic. GRA NIE JEST ZAINSTALOWANA Z WINDOWSEM ! CZYLI NA INNEJ PARTUCJII!
z gory dzieki
Strona 1 z 1
PROBLEM z Call of Duty 4 gra i reinstal W7
Napisano 11 listopad 2011 - 14:58
Nie wiem jak dokładnie działa CoD, wiem jak to jest z innymi grami tego typu:
1. Progress Multiplayer jest zapisywany w sieci, więc możesz usuwać i instalować grę bez strachu o postępy. Co innego jest z postępem single player
2. Jeśli grę masz na innej partycji niż windows nie stracisz gry, możesz stracić postęp single player.
3. Musisz tylko pamiętać login i hasło którym się logujesz do konta w grze (bo chyba jest coś takiego?)
1. Progress Multiplayer jest zapisywany w sieci, więc możesz usuwać i instalować grę bez strachu o postępy. Co innego jest z postępem single player
2. Jeśli grę masz na innej partycji niż windows nie stracisz gry, możesz stracić postęp single player.
3. Musisz tylko pamiętać login i hasło którym się logujesz do konta w grze (bo chyba jest coś takiego?)
Napisano 11 listopad 2011 - 15:46
Użytkownik 4Life dnia 11 listopad 2011 - 15:07 napisał
Unb w MW2 postępy multi są zapisywane na dysku ;P
Zaznaczyłem że nie wiem jak to jest w COD, napisałem jak to jest w innych grach tego typu. Jeśli faktycznie na dysku, to lamerka straszna... CoD to porażka
Napisano 11 listopad 2011 - 16:48
Wydaje mi się, że wyniki zapisywane są na serwerze do którego się podłączasz. Powiązane są z twoimi nickiem jakim się posługujesz w grze.
No ja też nie, ale chyba w każdej grze MP w którą grałem było to robione w ten sposób jak opisałem
Cytat
Tzn pewnie nie stracisz, ale nie jestem gotowy za to oddawać głowy.
No ja też nie, ale chyba w każdej grze MP w którą grałem było to robione w ten sposób jak opisałem
Intel Core i3 2125 @ 3,3 GHz / 4 GB DDR-3 @ 1333 MHz
Asrock Z68 Pro3
Intel HD 3000 / Iiyama 22" + Samsung SyncMaster 955DF (19")
780 GB HDD (Seagate Barracuda 7200.12 500 GB, Samsung SpinPoint 160GB, Western Digital CAVIAR SE 80 GB, Seagate Barracuda 7200.7 40GB)
Test niedługo.
Asrock Z68 Pro3
Intel HD 3000 / Iiyama 22" + Samsung SyncMaster 955DF (19")
780 GB HDD (Seagate Barracuda 7200.12 500 GB, Samsung SpinPoint 160GB, Western Digital CAVIAR SE 80 GB, Seagate Barracuda 7200.7 40GB)
Test niedługo.
Strona 1 z 1

Logowanie