Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
Strona 1 z 1

książki tutoriale podręczniki najskuteczniejsze pomoce naukowe
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5
  • Rejestracja pon, 10.10.11

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   fire  Napisano 20 listopad 2011 - 15:25

Czy macie namiar na dobre tutki z photoshopa?
0

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5492
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 20 listopad 2011 - 15:59

Pełno tego w internecie, wystarczy w google wpisać "photoshop tutariol" i po sprawie xD

0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   fire  Napisano 23 listopad 2011 - 02:38

.. w necie pełno wszystkiego a właściwie niczego a już na pewno nie za darmo korzystam z tutoriali na Linda.com ale jednak trzeba płacić .. myślałam, że ktoś ma swoje sprawdzone, ulubione..
juednak uprzejmie dziękuję za Twoją wielce pomocną odpowiedź.
Pozdrawiam
0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 6
  • Rejestracja wto, 11.10.11

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pompom  Napisano 23 listopad 2011 - 09:52

fire, unbreak dobrze odpowiedział ponieważ jeśli chodzi o tutoriale do PS jest ich w sieci mnóstwo - darmowych i dobrych również :) Napisz jakich konkretnych tutkow poszukujesz ( compositing, retusz, reklama itd. ) wtedy może podam coś konkretnego , pozdrawiam :)
0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   fire  Napisano 23 listopad 2011 - 16:26

szukam czegoś na temat jak przygotować w photoshopie teksturę do oteksturowania postaci w 3d
0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5
  • Rejestracja śro, 02.11.11

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   volta  Napisano 24 listopad 2011 - 05:54

http://www.cgtextures.com/
Tutaj masz fajną stronę z teksturami zakładam że jest takich więcej. Co do używania możesz zobaczyć youtube jak coś zawszę możesz spytać na priv postaram się odpowiedzieć.
Swoją drogą zna ktoś może jakąś dobrą książkę w języku polskim poruszającą problem animacji 3d?
0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   fire  Napisano 24 listopad 2011 - 13:59

Dziękuję bardzo za odpowiedź :) ten link powinien wystarczyć jak coś to jeszcze podpytam :) dzięki za pomoc,
Pozdrawiam ciepło
0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 6
  • Rejestracja wto, 11.10.11

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   pompom  Napisano 25 listopad 2011 - 15:02

Widzę, że volta mnie uprzedził w odpowiedzi ;)
Volta a o jaką animację 3D Ci chodzi ? A raczej czego ;-). Postaci, cieczy, fizyka ? Jeśli znasz język C i chodzi Ci o animację 3D np. pod kątem gier, ale nie tylko, to możesz sprawdzić http://ksiegarnia.pw...mputerowa.html. Niestety książki sam jeszcze nie zakupiłem ale pokrywa się z tym o co pytasz. W zasadzie to nic innego nie znalazłem w języku polskim na ten temat (!). Chyba że coś o animacji postaci tylko i wyłącznie, też mogę podać jak chcesz. Jakbyś zakupił to daj znać na pw czy warto ;-)

Użytkownik pompom edytował ten post 25 listopad 2011 - 15:03

0

• oc-noob
  • Forum komputerowe
  • Postów 5
  • Rejestracja śro, 02.11.11

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   volta  Napisano 28 listopad 2011 - 04:20

Dzięki za odpowiedz co prawda nie jestem zjadaczem kodu c ale zakładam że może się przydać jak coś książkę już zamówiłem teraz tylko czekać.
0

Strona 1 z 1