Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Nic nie pasuje w obudowie CM 690
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-freshman
  • Forum komputerowe
  • Postów 34
  • Rejestracja wto, 09.06.09

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   jaca  Napisano 13 czerwiec 2009 - 13:56

Zrób zdjęcie,bo jak patrzę na tą budę to miejsca na mocowania płyty są bardzo blisko ścianki więc to raczej nie realne by nie sięgały śledzie.Sam mam budę tej firmy(tylko centuriona) i wszystko pięknie pasuje.
MSI P35 NEO2 FIR
Q6600@3600 1,36V
2x2G APOGEE 800@1000 5.5.5.15
GIGABYTE HD5770
0

• On ma KSZYSZ!
  • Forum komputerowe
  • Postów 993
  • Rejestracja czw, 11.06.09

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   BARTMAN  Napisano 18 czerwiec 2009 - 11:24

krótsze dystanse wybrać do płyty głównej, rozumiem że tutaj chodzi o to że nie ma "spasowania" do śledzi i do otworów od płyty głównej np. usb itp.

Mam CM Mystique 632 i CM690 i nie było z nimi żadnych problemów wystarczy odpowiednie dystanse dobrać lub nie dokręcać wszystkich śrubek i spasować dokładnie płytę a potem dokręcić, to wina w sumie niektórych producentów płyt głównych , grubości PCB itp.
-naprawa napędu xbox360 (flash LT+, wyciąganie klucza napędu itp.) pisać na gg lub meil podany w profilu
-kod immobilisera z samochodów marki Opel, VW, Audi, Seat, Skoda. odczyt kodu SKC + kod IMMO PIN, korekta licznika itp. - zapytanie pisać na gg lub meil podany w profilu.
0

• oc-freshman
  • Forum komputerowe
  • Postów 28
  • Rejestracja sob, 13.06.09

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   yng_  Napisano 18 czerwiec 2009 - 23:22

Musisz mieć felerną budę, bo mam ten sam model i wszystkie kable są powpinane ładnie, plus wszystko przykręcone.
Nawet kable poukładane miałem kiedyś ;p
Dołączona grafika
Sieć serwerów Counter Strike 1.6
62.181.0.142:27195 [FFA]
Wygrywaj sprzęt wart 120zł grając na naszych serwerach!
Wystarczy zgłosić się do konkursu 'Gracz Miesiąca'
Kliknij, aby się zapisać!
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2