Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Ping w Grze
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• Hand of Pleasure
  • Forum komputerowe
  • Postów 5492
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   unbreak  Napisano 29 grudzień 2011 - 23:23

To że na speedtest pokazuje Ci ping 35ms to jest ok. Najwidoczniej masz problemy z daną grą - np serwery im nie wyrabiają /nawalają.
Dla pewności odpal sobie jakąś inną grę (np. CS) i sprawdź jaki masz ping. Jestem pewny że będziesz miał dobry ping => serwery gry.

Upewnij się jeszcze że w zaporze masz dodany wyjątek na grze, jeśli szkoda Ci czasu na szukanie w wyjątkach, wyłącz całkiem zaporę i sprawdź, jeśli będzie OK -> trzeba w zaporze pogrzebać, jeśli dalej będzie kupa -> serwery gry.

0

• oc-averaged
  • Forum komputerowe
  • Postów 133
  • Rejestracja pią, 16.07.10

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Vermilion  Napisano 30 grudzień 2011 - 09:30

okej napisze jak sprawdzę narazie robię reinstal gry, przy call of duty nie mam dużego pingu na serwach. Może to coś z grą bo coś w niej grzebałem .
Procesor AMD ATHLON X4 635 2.90 GHz
Pamięć GoodRam Play 3x2GB DDR3 /1600/PLAY
Płyta Asus M4A88TD-V AM3 DDR3 USB3.0
Grafika Saphire HD5770 1GB DDR5
Dysk HDD SAMSUNG HD502HJ 500gb 16 MB
Zasilacz CHIEFTEC APS 550S 550W
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2