Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
Strona 1 z 1

AI Suite II
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• oc-freshman
  • Forum komputerowe
  • Postów 48
  • Rejestracja wto, 27.12.11

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Mars090  Napisano 10 styczeń 2012 - 17:06

Witam , co sądzicie o tym programie , jak działa i czy ogólnie daję rade jeśli chodzi o podkręcanie .
Mój sprzęt :
Intel I5 2.8 GHz , Asus , AsRock Extreme 4 P55 .
Nie chcę nic niesamowitego z niego wycisnąć bo nie mam jakiegoś supr chłodzenia tylko normall.
Z 2.8 na 3.4 max żeby działał sobie 2 godzinki , a później wyłączam .
Da radę ?
Jak ktoś może proszę o link do strony producenta gdzie wpisuje sie modeł płyty i można go pobrać.
Proszę o rady i wskazówki.
0

• oc-addicted
  • Forum komputerowe
  • Postów 1508
  • Rejestracja pon, 08.06.09

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   4Life  Napisano 10 styczeń 2012 - 17:39

Ten program to syf, nadaje się głównie do zarządzania ustawieniami oszczędzania energii ale do oc się nie nadaje, nie jest zbyt bezpieczny.
jak masz zamiar kręcić to z poziomu biosu i tyle w temacie.
Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe. Twoim celem musi być zdobycie wszystkiego bez zniszczenia czegokolwiek. Zwyciężają ci, którzy wiedzą, kiedy walczyć, a kiedy nie.
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
0

Strona 1 z 1