Forum komputerowe OC-Community obejmuje swoją tematyką sprzęt komputerowy i jego podkręcanie. U nas też znajdziesz najnowsze nowinki techniczne ze świata IT. Doradzimy Ci, który hardware i software jest dedykowany dla Ciebie. Zobaczysz, że Twój sprzęt i oprogramowanie możesz sam naprawić. Wahasz się między Phenom X4, a Intel Core i7? Nvidia GeForce GTX 570 czy AMD Radeon HD6850? My Ci pomożemy! Powiemy Ci jak podkręcić procesor albo dlaczego karta graficzna nie działa. Z nami overclocking nie jest trudny! Zobacz, że i Ty możesz być Overclockerem!
Strona 1 z 1

Overclock.pl & GIGABYTE: Zostań SUPER PImpem!
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

• Perła drinker
  • Forum komputerowe
  • Postów 3162
  • Rejestracja pon, 29.06.09

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   freon  Napisano 13 sierpień 2009 - 17:53

Cytat

Redakcja wortalu Overclock.pl oraz GIGABYTE Technology gorąco zapraszają wszystkich Czytelników do udziału w reedycji Overclock.pl Super Pi Challenge.

Konkurs dedykowany jest przede wszystkim zapalonym OC-erom oraz entuzjastom sprzętu komputerowego.

Po dwóch starciach w 3D, w końcu pora na rywalizację w Super Pi. Tym razem, w przeciwieństwie do pierwszej edycji z 2006 roku, mamy aż cztery kategorie: Intel Core i7, AMD Phenom II, Intel LGA775 oraz ogólną AMD (z wyłączeniem procesorów AMD Phenom II).

Overclock.pl Super Pi Challenge
Na zwycięzców czekają wartościowe nagrody, które przyznane zostaną najlepszym.

http://overclock.pl/News/Show/Id/1902,over...impem!!!

Widziałem osiągi PI na naszym Forum
Koledzy... DO BOJU!
Pomogłem? kliknij na "Dołączona grafika"
AMD Phenom II x2 550BE @3700MHz 1,44 V (@3900 1,5V)
ASUS M3N78 PRO + MOSFET mod cooler
Sparkle Calibre GeForce X240G (GT240) 1GB 630/1677/3600 + Integra GF 8300 shared MEM

http://www.erepublik...referrer/Freonx
0

Strona 1 z 1